Selecteer de taal

Sponsoren

De volgende bedrijven ondersteunen het Robot Sports-team actief. Wilt uw bedrijf ook het team ondersteunen? Neemt u contact met ons op over de mogelijkheden. Dit kan via het contactformulier

VDL Enabling Technologies Group (VDL ETG) is niet alleen hoofdsponsor van Robot Sports maar ook ontwikkelt en bouwt geavanceerde oplossingen voor klanten over de hele wereld. Het frame van onze robots, waarin alles voor de robot aanwezig is, is gemaakt door VDL ETG.

AAEON is opgericht in 1992. AAeon is een van de toonaangevende ontwerpers en fabrikanten van industriële IoT- en AI Edge-oplossingen. Met continue innovatie als kernwaarde, biedt AAEON betrouwbare, hoogwaardige computerplatforms, waaronder industriële moederborden en systemen, robuuste tablets, embedded AI Edge-systemen, uCPE-netwerkapparatuur en LoRaWAN/WWAN-oplossing

Maxon motor, driven by precision, biedt een reeks van hoge precisie geborstelde gelijkstroommotoren die te vinden zijn in onze robots.

 

De volgende bedrijven hebben ook het Robot Sports-team in het verleden ondersteund en vrienden voor altijd:

HQ Pack, high tech packaging, produceert, beheert en distribueert klantspecifieke verpakkingsoplossingen voor hightech en gevoelige industriële producten zoals0onze robots.

Rexroth, A Bosch Compa

admin

Sponsors