Selecteer de taal

Robotsports is een open team, nieuwe leden zijn welkom. We zoeken leden die een technische of organisatorische bijdrage willen leveren. Voor techneuten met een verschillende achtergrond is er plaats in het team. De kans om je te verdiepen in je vakgebied of misschien een keer iets te doen in een ander vakgebied. Van elektronici, werktuigbouwer, software programmeur of systeem engineer zijn er werkzaamheden.

Het team is bezig om de robots te verbeteren op gebied van gedrag, verbeteren van de waarnemingen door het integreren van nieuwe sensoren, toepassen van AI, maar ook het ontwikkelen van een nieuwe generatie voetbal robots. Hiervoor kunnen we op allerlei gebieden nieuwe teamleden gebruiken.

 

Een aantal mogelijke taken binnen het Robotsports team:

• Nieuwe sensor toevoegen. Van robuuste montage tot ontwikkelen van algoritmes om de sensor data om te zetten tot nuttige betrouwbare input voor de voetbal tactiek.

• Testen en kwalificeren van voetbal gedrag, schietgedrag.

• Verbeteren en versnellen van de kalibraties, die nodig zijn om te kunnen voetballen.

• Nieuwe voetbal gedrag bedenken, implementeren en testen.

• Mechanische ontwerper: ontwikkelen van nieuwe (verbeterde) onderdelen voor de robots, uitwerken concept van een nieuwe generatie robots

• Organisatie support: draaiboeken uitwerken voor wedstrijden, organiseren van workshops etc.

 

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden.

Interesse gewekt of heb je meer info nodig?

Neem contact met ons op!