Hier kunnen jullie opmerkelijke nieuws over onze team vinden.

Onze nieuwe robots

Onze nieuwe robot wordt in elkaar gezet. Tijdens de laatste wedstrijden hadden we problemen met de betrouwbaarheid van onze robots. Dit was de aanleiding om een nieuwe generatie robots te ontwerpen. Gedurende de laatste maand is een nieuwe robot ontworpen. De meeste bestelde onderdelen zijn binnen. En we zijn begonnen met het opbouwen van de eerste nieuwe robot.

Maker Faire Eindhoven 2019

De Eindhoven Maker Faire was wederom een leuk event. Dit jaar hadden we een tweetal activiteiten. We speelden op een klein veld een wedstrijdje 2 tegen 2. Het publiek werd vermaakt met leuke dribbels, een paar schoten op doel. Voor de jeugd was er de mogelijkheid zelf de robots te programmeren. Via een grafische programmeer omgeving (Snap!) konden ze de robots laten rijden naar de bal laten rijden. Dit werd met veel enthousiasme gedaan. 

Festival Nacional de Robótica 2019 - Terugkijken

Festival Nacional de Robótica 2019

Onze robots zijn net terug van een intensief en vermoeiend toernooi op het Festival Nacional de Robótica 2019. Nu aan het unpacken, kijken of alles goed is en de eerste tests aan het draaien na de lange reis.

Behalve een intensief en vermoeiend toernooi met heel veel lange dagen, we hadden interessante, leerzame maar ook grappige momenten. Nu is het tijd om terug te kijken en te bedenken wat we kunnen veranderen voor toekomstige games. Worden de robots geüpgraded? Komen er splinter nieuwe robots? Houd ons in de gaten om dit en nog veel meer te weten! Of nog beter, kom ons te versterken om de robots sneller en slimmer te maken!

Festival Nacional de Robótica 2019 - Poster Perspective from the field Watching one or our matches during Festival Nacional de Robótica 2019 :-D The robots having a rest... :-D Working hard... ;-)