Hier kunnen jullie opmerkelijke nieuws over onze team vinden.

2 robots passeren de bal...

Elke jaar de spelregels van de RoboCup MSL competitie worden licht aangepast. Dit om een competitief, creatief en uitdagend spel verder te creëren richting 2050... In 2050, de winnende RoboCup team zou tegen de wereldcup campioen spelen!

Een van deze regels is dat de robots moeten de bal zich passeren om een goal te kunnen scoren. Hier kunnen we zien hoe de robots aan het trainen zijn :D

Onze robots worden "superstars"... Te zien op TV! :-D

Onze robots konden in NPO2 gezien worden. Dat was tijdens een aflevering van "Stand van het Land" dat over technologie (en voetballende robots ;-) ) in Nederland en (regio) Eindhoven ging! Trots op! :-)
Deze aflevering werd op 8 oktober 2017 op NPO2 uitgezonden.

Bekijk het fragment van de video!

Onze eerste doelpunt tijdens Robocup European Open 2016

Tijd voor een update!

Het is al wat lang geleden dat Robocup European Open 2016 op de Evoluon in Eindhoven afgelopen is... Tijdens deze competitie hebben we veel geleerd, en de robot gedrag en ball afhaldeling verbeterd. Maar ook, we hebben bugs, echte bugs, gevonden en opgelost! :)
Goed kijken bovenop in het midden van de snapshot... Deze foto werd tijdens een wedstrijd genomen door de visiesysteem van onze goal-keeper robot en de bug werd als een obstakel gedetecteerd! :D

Tenslotte... We scoorden ons eerste doel met onze nieuwe generatie robots! We hebben de wedstrijd verloren, maar desondanks zijn we echt trots op deze mijlpaal!

Onze robot heeft nieuwe 'handschoenen' ;-)

Kijk hier eens na! Onze robots hebben nieuwe bal-handling wielen. Met deze nieuwe wielen en dankzij zijn wrijving, blijft de bal rollen met de robot terwijl deze beweegt.

Een nieuwe logo komt eraan...

Een nieuwe team logo en huisstijl komt eraan. Binnenkort zul je het ervaren op onze site!
Kom snel terug...